Discover How We Prepare Students For Their Future

Are you ready to build a solid foundation for your child’s future? Discover the excellence of Sekolah Victory Plus, the innovative International Baccalaureate School in Indonesia, through our Open Consultation Week and Open House event. This is your chance to explore our school, meet our dedicated faculty, and learn more about our IB programmes. Prepare your child’s future now!

Why Should You Attend SVP Open Consultation Week & Open House?

SVP Open Consultation Week & Open House are designed to showcase the unique educational experience we offer and provide you with a firsthand look into the heart of our school. By attending, you’ll have the chance to explore our school, meet our dedicated faculty, and discover our dynamic programmes.

Konsultasi Pendidikan

Gain unparalleled insights into the IB programmes and its tailored approach to education. Our consultants will be available to answer all your questions and guide you towards the best educational choices for your child.

Tur Sekolah

Ikuti tur sekolah kami dan temukan berbagai fasilitas modern meliputi ruang kelas yang lengkap, area belajar luar ruang, laboratorium, perpustakaan, dan masih banyak lagi. Lihat bagaimana lingkungan belajar yang memupuk rasa ingin tahu tercipta di Sekolah Victory Plus.

Get Special Discount

As a token of our appreciation for your interest and commitment to your child’s education, we are thrilled to offer an exclusive and special discount. Enrol your child during the event to take advantage of this incredible opportunity.

Mengapa SVP?

Di Sekolah Victory Plus, kami berkomitmen untuk memberikan pendidikan kelas dunia yang mempersiapkan siswa untuk berhasil di dunia global. Program IB kami dirancang untuk mengembangkan pola pikir kritis, kreatif dan menumbuhkan kecintaan akan belajar. Kami menawarkan lingkungan yang mendukung bagi siswa untuk dapat berkembang secara akademis, sosial, dan personal.

A female alumni of Sekolah Victory Plus - The top International Baccalaureate School in Indonesia

“SVP telah membantu saya tumbuh menjadi pribadi yang mampu berpikir kritis, dan kurikulum International Baccalaureate telah membantu saya menjadi pembelajar yang mandiri dan kreatif.”

Schalke Anindya

Alumni 2020

“SVP membantu saya untuk berada di titik ini. Kegiatan ekstrakurikuler mengajarkan saya untuk bisa seimbang dalam menjalani kegiatan akademik dan non-akademik. Selain itu, kurikulum IB sangat mempersiapkan saya untuk dunia perkuliahan.”

Manuel Bryan

Alumni 2021
A female alumni of Sekolah Victory Plus - The renowned International Baccalaureate School in Indonesia

“SVP selangkah lebih maju dalam mempersiapkan saya menjadi individu global yang mampu berkomunikasi dengan orang-orang dari berbagai budaya. Senang sekali untuk bisa menjadi bagian dari SVP.”

Melani Amelia

Alumni 2022

Shaping Children's Future with the Right Curriculum

Choosing the right curriculum for their children’s future is a primary focus for parents. Check out some valuable tips on selecting the right curriculum for your child with Ibu Early, the PYP Vice Principal – Curriculum Coordinator at SVP, and Monic Christian, CEO of Tes Bakat Indonesia.

Dapatkan Diskon Spesial

Free Uniform!